Harar Coffee winkel Amsterdam

Koffie
In mijn winkel heb ik door het jaar heen 12 soorten premium, single origin, biologische (en veelal fair trade) koffie in het assortiment. Ik heb altijd Harar, Sidamo (+ cafeinevrij), Yergacheffe, Keffe, Abole en Nekemte. Afhankelijk van de kwaliteit van de oogst, en tips uit mijn netwerk in Ethiopië, heb ik ook altijd bijzondere import. Desgewenst maal ik de bonen in de winkel en verpak deze voor u in een luchtdichte verpakking. De gemalen koffie blijft luchtdicht verpakt enkele maanden goed. Losse bonen veel langer. Ik lever u: 250 gram (voor thuis), 500 gram, 1 en 2 kilo (groot-verpakking / zakelijke markt)

Lokaal gebrand
De koffiebonen worden wekelijks en in kleine hoeveelheden gebrand in Amsterdam. Door wekelijks te branden, en niet maandelijks, zijn de bonen veel lekkerder en smaakvoller. Ik haal de bonen direct op bij de brander en verkoop ze direct in mijn winkel. Veel verser kan niet!

Thee
Wij hebben naast Ethiopische koffie ook veel Engelse, Afrikaanse en Aziatische thee (incl. theinevrij) in de winkel. Het gaat om losse thee (engels, rooibos, groen, wit, kruiden), uiteraard alleen biologisch. We hebben ook bijzondere varianten, zoals champagne-truffel, aardbei-framboos, moringa, en chai. Deze komt in verschillende hoeveelheden, maar beginnen bij 100 gram (voor thuis).

Accessoires
In de winkel heb ik allerhande zaken die u verder nodig heeft voor een lekkere kop koffie of thee. U moet dan denken aan kwalitatief servies, melkkannen, opbergblikken, filters, en diverse zetsystemen voor koffie en thee van bekende merken. Qua koffiesystemen hebben we percolator, slow coffee, half- en volautomaten van bekende merken. Op de webshop vindt u ons hele assortiment!

Harar Coffee

Onze winkel in Amsterdam is 7 dagen per week geopend. Onze webwinkel 24/7.

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag: 9-18u
Maandag: 11-18u
Zondag: 11:30-17:30u

Locatie
Harar Coffee
Tweede Hugo de Grootstraat 22
1052 LD Amsterdam
Telefoon: 020-686 4629
E-mail: info@hararcoffee.nl